ENG New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Black skybox?
Black skybox?
ruperthoelzleDate: Friday, 21.06.2013, 04:50 | Message # 1
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 1
Status: Offline
I'm having issues with exporting skyboxes. When I go into the skybox export window the preview is black. When I try to export all the images are black as well. Any help with this would be much appreciated.
Attachments: 3642088.log(20Kb)
 
stxtchDate: Thursday, 11.07.2013, 06:28 | Message # 2
Observer
Group: Newbies
Canada
Messages: 3
Status: Offline
I'm getting the same problem. Did you find a fix?
 
HattiwattiDate: Thursday, 10.10.2013, 10:14 | Message # 3
Observer
Group: Newbies
Finland
Messages: 1
Status: Offline
I get this problem if I try to change the resolution to anything else than 1024.
Also when I get close to planets (close enough that it displays latitude and longitude) they lose their textures. Also nebulas have a black box around them, but I guess that's because it can't take alpha channels? Also the ratio sometimes screws up when close to planets.

http://4st.me/aCl75.png
http://4st.me/GtOA2.png
http://4stor.com/3rbmD

Edit: Seems like the planet textures disappearing is also due to it not being able to detect alpha channels, since without atmosphere they work fine. Meanwhile in 0.9.6.2 everything seems to work.


Edited by Hattiwatti - Thursday, 10.10.2013, 10:50
 
HarbingerDawnDate: Thursday, 10.10.2013, 11:56 | Message # 4
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8717
Status: Offline
Quote (Hattiwatti)
I get this problem if I try to change the resolution to anything else than 1024.

This is a known issue. It will be fixed eventually.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
SpaceEngineerDate: Saturday, 12.10.2013, 13:18 | Message # 5
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4800
Status: Offline
Skybox export bug is fixed.




 
stxtchDate: Monday, 14.10.2013, 19:08 | Message # 6
Observer
Group: Newbies
Canada
Messages: 3
Status: Offline
Awesome, thank you!!!
 
Forum » SpaceEngine » Troubleshooting and Solutions » Black skybox?
Page 1 of 11
Search: