ENG New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 71 of 221«126970717273220221»
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Work progress and public beta test - 0.9.7.4
CanleskisDate: Wednesday, 30.12.2015, 23:50 | Message # 1051
Space Pilot
Group: Users
France
Messages: 117
Status: Offline
Is it possible to find a planet orbiting a star orbiting a black hole? I have been searching for more than 1 hour now and did not find any yet sad
 
the_nerervarineDate: Wednesday, 30.12.2015, 23:51 | Message # 1052
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 106
Status: Offline
I only I have to say one thing after a few hours with patch 8. What kind of black magic is this? This version is absolutely wonderful!!!!




AMD FX-8320 8 core @4.0ghz , AMD R9 290 4GB, 8GB DDR3 @1866mhz, 1TB Hard Drive
 
FireintheholeDate: Wednesday, 30.12.2015, 23:56 | Message # 1053
Pioneer
Group: Translators
Sweden
Messages: 356
Status: Offline
Quote Canleskis ()
Is it possible to find a planet orbiting a star orbiting a black hole? I have been searching for more than 1 hour now and did not find any yet

Could a planet like that exist? To me it sounds very likely that the planets orbit would be extremely unstable due to the massive gravitation of the black hole.





Love SpaceEngine!
 
CanleskisDate: Thursday, 31.12.2015, 00:04 | Message # 1054
Space Pilot
Group: Users
France
Messages: 117
Status: Offline
Quote Fireinthehole ()
Could a planet like that exist? To me it sounds very likely that the planets orbit would be extremely unstable due to the massive gravitation of the black hole.


That was I was thinking too but maybe so fantasy could make it possible biggrin Still, I think this case cannot be generated, so I am going to stop searching because I am starting to break my brain with this wacko
 
FireintheholeDate: Thursday, 31.12.2015, 00:21 | Message # 1055
Pioneer
Group: Translators
Sweden
Messages: 356
Status: Offline
Asteroids orbiting stars do not seem to be generated. Am I the only one with this issue?




Love SpaceEngine!
 
kham132Date: Thursday, 31.12.2015, 00:25 | Message # 1056
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 114
Status: Offline
Quote
Is it possible to find a planet orbiting a star orbiting a black hole?

I've found black holes with at least two planets using the filter (Shift+F3).





"Fancy and inspirational quote."
- Famous Person
 
CanleskisDate: Thursday, 31.12.2015, 00:27 | Message # 1057
Space Pilot
Group: Users
France
Messages: 117
Status: Offline
Quote Fireinthehole ()
Asteroids orbiting stars do not seem to be generated. Am I the only one with this issue?


I have the same issue.
 
the_nerervarineDate: Thursday, 31.12.2015, 00:37 | Message # 1058
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 106
Status: Offline
Is Pluto supposed to a blank mesh with an atmosphere this release before the real Pluto texture map is added or is this a bug?




AMD FX-8320 8 core @4.0ghz , AMD R9 290 4GB, 8GB DDR3 @1866mhz, 1TB Hard Drive
 
Joey_PenguinDate: Thursday, 31.12.2015, 01:07 | Message # 1059
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 311
Status: Offline
Quote Canleskis ()
That was I was thinking too but maybe so fantasy could make it possible Still, I think this case cannot be generated, so I am going to stop searching because I am starting to break my brain with this


Black holes are no different from any other body, unless you're too close. Such a system wouldn't be any different from any other multiple star configuration.





Careful. The PLATT Collective has spurs.
 
CanleskisDate: Thursday, 31.12.2015, 01:22 | Message # 1060
Space Pilot
Group: Users
France
Messages: 117
Status: Offline
Quote Joey_Penguin ()
Black holes are no different from any other body, unless you're too close. Such a system wouldn't be any different from any other multiple star configuration.


You are right and I found some after that with the filter menu, but none was close enough to see the black hole and it's accretion disk from the planet without zooming sad
 
VoekoevakaDate: Thursday, 31.12.2015, 01:37 | Message # 1061
World Builder
Group: SE team
France
Messages: 1016
Status: Offline
I noticed some bugs about white dwarves :

- They have a strange band at the equator.
- I don't know if this is intentional, but they no longer have relativistic effects.
- They are for most of these not animated. After a search, I found one with animated surface (it was a DA class in an open cluster), and something strange occured : as i tried to mowe forward, i saw the surface of the star approaching, and when i hit it, the controls went back to normal, but the animation freezed





Want some music of mine ? Please go here !



Edited by Voekoevaka - Thursday, 31.12.2015, 01:38
 
JackDoleDate: Thursday, 31.12.2015, 01:50 | Message # 1062
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1742
Status: Offline
'AccretionDisk' expects the parameters for 'InnerRadius' and 'OuterRadus' in 'AU'.

Code

    AccretionDisk
    {
  InnerRadius     0.00046203866191899  //Au
  OuterRadius     0.0046203866191899  // AU
  AccretionRate   1e-25
  Temperature     10000
  Density         0.35
  Luminosity      2500
  TwistMagn       40
  Brightness      0.01


But exported with the editor, the parameters are in kilometers.
Code

    AccretionDisk
    {
  InnerRadius     69120.1
  OuterRadius     691201
  AccretionRate   1e-25
  Temperature     10000
  Density         0.35
  Luminosity      2500
  TwistMagn       40
  Brightness      0.01
    }





Don't forget to look here.

 
Joey_PenguinDate: Thursday, 31.12.2015, 02:15 | Message # 1063
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 311
Status: Offline
I'm pretty sure the Black Widow pulsar isn't the second closest star to Earth.

Just sayin'

Attachments: 2173768.png(509Kb)





Careful. The PLATT Collective has spurs.
 
KoshDate: Thursday, 31.12.2015, 03:35 | Message # 1064
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 29
Status: Offline
SpaceEngine crashes when you activate the hyper drive after you build your ship in this version 0.974-8 patch. Or at least on my machine, it didn't on version 0.974-7. I hope this helps.
 
anonymousgamerDate: Thursday, 31.12.2015, 03:42 | Message # 1065
World Builder
Group: Global Moderators
United States
Messages: 1011
Status: Offline
Try disabling "High Quality Black Holes" in your options menu.




Desktop: FX-8350 4.0 GHz, 8 GB DDR3 RAM, EVGA GeForce GTX 1080 FTW 8 GB, 2 TB HDD, 24 inch 1920x1080 screen
Laptop: Core i5 480M 2.66 GHz (turbo 2.93), 8 GB DDR3 RAM, AMD Radeon HD 6550m 1 GB, 640 GB HDD, 17.3 inch 1600x900 screen
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Page 71 of 221«126970717273220221»
Search: