ENG New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Work progress and public beta test - 0.9.7.4
SpaceEngineerDate: Wednesday, 23.12.2015, 17:49 | Message # 991
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4800
Status: Offline
Quote Rigel ()
1. Where is solar system?
I can't find it in SE 0.974 beta

Install 0.974 correctly, as it written on the download page (0.972 -> 0.973 -> 0.974).

Quote Rigel ()
2. It is impossible to move to the speed limit.
For example
If the speed limit is 100 ly/s, I can only moving half as much as it (about 50 ly/s).

Fixed.





 
axeladalidez78Date: Wednesday, 23.12.2015, 18:03 | Message # 992
Observer
Group: Users
Spain
Messages: 12
Status: Offline
Thanks for fixing the speed bug thing SpaceEngineer , I thought I was the only one with that problem.




Intel Core i5-4460s 2.90ghz , 8gbRAM , Intel core HD Graphics 4000 , AMD Radeon r5 330
 
parameciumkidDate: Wednesday, 23.12.2015, 19:42 | Message # 993
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 277
Status: Offline
Quote steeljaw354 ()
Rouge planets next?

I can't help myself because I've seen this too often lately: It's rogue planets. "Rouge" is French for red, so "rouge planets" would mean Mars and Pluto (okay sort of Pluto... whatever) ;P





Intel HD Graphics 4000 ;P
 
LookAtDatDakkaDate: Wednesday, 23.12.2015, 22:44 | Message # 994
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 156
Status: Offline
Quote parameciumkid ()

I can't help myself because I've seen this too often lately: It's rogue planets. "Rouge" is French for red, so "rouge planets" would mean Mars and Pluto (okay sort of Pluto... whatever) ;P


lol





NVIDIA 960 GTX 2048MB
 
RigelDate: Thursday, 24.12.2015, 07:32 | Message # 995
Observer
Group: Users
Korea
Messages: 17
Status: Offline
Quote SpaceEngineer ()
2. It is impossible to move to the speed limit.For example If the speed limit is 100 ly/s, I can only moving half as much as it (about 50 ly/s).Fixed.


Thanks for your help in first problem.

But, I still have second problem.
I'm sorry

You fixed that bug and reuploaded 0.974 patch files, Right?

I tried redownload it, and patched on my SE.

....It still has bug :(

Plz see the attached file.

Thank you.

Added (24.12.2015, 07:32)
---------------------------------------------

Quote Fireinthehole ()
Have you modified SE? Try Shift+H, once for Milky Way, twice for Sol, thrice for Earth.


Thank you , It's already done biggrin

Attachments: 2940168.jpg(340.1 Kb)


Edited by Rigel - Thursday, 24.12.2015, 07:27
 
parameciumkidDate: Thursday, 24.12.2015, 08:56 | Message # 996
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 277
Status: Offline
^ Usually in this thread when he says "fixed" it means he's fixed it in his own personal development version, which he intends to later publish as the next patch (in this case 0.9.7.4 Patch 8).
So no, he didn't reupload the patch files and thus any bug you report will continue to exist until he publishes the next patch.





Intel HD Graphics 4000 ;P
 
SpaceEngineerDate: Thursday, 24.12.2015, 09:53 | Message # 997
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4800
Status: Offline
Quote Rigel ()
You fixed that bug and reuploaded 0.974 patch files, Right?

No, why you thought that? I will upload next version when it will be ready. There are a lot of changes, not only that fix. As parameciumkid said.





 
JCandeiasDate: Thursday, 24.12.2015, 18:45 | Message # 998
Pioneer
Group: Translators
Portugal
Messages: 387
Status: Offline
Quote DarkenTerra ()
Here, I have a cool idea about volumetric clouds: add some blur effects on the traditional clouds, then they will look volumetric! biggrin


Actually, most of that could be achieved simply by lowering LOD for clouds (which would also lower rendition time). Say you want a scene in LOD 1, but you can live with a diffuse and more or less featureless cloud layer. If it was possible to establish a lower LOD for the clouds (say, LOD -1, for instance), you'd get exactly that effect. At first sight, it looks like a relatively simple hack. Of course, it'd also be a provisional one: once actual volumetric clouds are implemented it'd no longer do.





They let me use this!
 
RigelDate: Thursday, 24.12.2015, 19:14 | Message # 999
Observer
Group: Users
Korea
Messages: 17
Status: Offline
Oh I got it, my mistake...
Thank you! :-)
 
pzampellaDate: Saturday, 26.12.2015, 14:32 | Message # 1000
Space Pilot
Group: Users
Venezuela
Messages: 115
Status: Offline
I was specting a new release today like last year... I guess I was wrong =/
 
DeathStarDate: Saturday, 26.12.2015, 17:12 | Message # 1001
Pioneer
Group: Users
Croatia
Messages: 515
Status: Offline
I was too, but don't get your hopes up, I personally doubt that there will be much more of a wait till the next version is released(I may be wrong, of course).
 
the_nerervarineDate: Saturday, 26.12.2015, 17:16 | Message # 1002
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 106
Status: Offline
It will be done when it will be done. Space Engineer is adding a ton of cool new stuff, lets not rush him smile




AMD FX-8320 8 core @4.0ghz , AMD R9 290 4GB, 8GB DDR3 @1866mhz, 1TB Hard Drive
 
FireintheholeDate: Saturday, 26.12.2015, 17:16 | Message # 1003
Pioneer
Group: Translators
Sweden
Messages: 356
Status: Offline
pzampella, DeathStar, I'd rather wait one more month for a stable release, than having a glitchy one released today. smile Let's be patient!




Love SpaceEngine!
 
DeathStarDate: Saturday, 26.12.2015, 17:27 | Message # 1004
Pioneer
Group: Users
Croatia
Messages: 515
Status: Offline
I'm not rushing him at all, I'm just pointing out that there is a high chance it will be released soon due to a multitude of reasons(SpaceEngineer himself said he won't be adding any new major features till the next patch a fair time ago; He's integrating some of the more successful mods, which at least to me seems like a sign the release is near; and to top it all off, there have been more than one versions released around this time of the year historically).

Naturally, he can take as much time as he wants for taking care of the rough edges, we're all on the same boat when it comes to that - my comment never implied he should release ASAP(as I said myself, my predictions could very easily be wrong).
 
BambusmanDate: Saturday, 26.12.2015, 18:43 | Message # 1005
Pioneer
Group: SE team
Germany
Messages: 408
Status: Offline
it will be released when its done.
 
Forum » SpaceEngine » Archive » Work progress and public beta test - 0.9.7.4
Search: