ENG New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 2 of 4«1234»
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » PlutonianEmpire's Imperial Addon Archives (Addon collection, courtesy of the almighty Plutonian Empire.)
PlutonianEmpire's Imperial Addon Archives
PlutonianEmpireDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 16
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
Can you explain? smile




Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )
 
JackDoleDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 17
Star Engineer
Group: Local Moderators
Germany
Messages: 1742
Status: Offline
I think that there are really too many planets with life. Planets with life are in the SpaceEngine universe much too ordinary. It does not make fun of discovering something that is to be had at every corner. dry

Quote parameciumkid ()
What's been hard is finding planets with atmospheres that aren't toxic to humans

I thought the atmospheric compositions have been improved in 'SE 0974 RC2'?

Quote parameciumkid ()
Perhaps a version of this mod could be made that simply increases the probability of breathable atmospheres

This is currently, I think, not yet possible. sad





Don't forget to look here.

 
RoswellDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 18
Pioneer
Group: Users
Canada
Messages: 500
Status: Offline
Beautiful addons I love it. It's look like the realistic landscape :D


Attachments: 6211637.jpg(363Kb)


Edited by Roswell - Sunday, 03.07.2016, 21:10
 
sent808Date: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 19
Astronaut
Group: Users
Pirate
Messages: 55
Status: Offline
Maybe is just me. But well i kind of dont see the 12 years of work xDD. If you could explain a little bit more whats in this system so especial? Maybe i just dont get it. I look around nothing so special vs other solar systems i have seen in SE.
 
PlutonianEmpireDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 20
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
Quote parameciumkid ()
I appreciate the idea behind this, but I've had scarcely any trouble finding planets with life, even multicellular life. What's been hard is finding planets with atmospheres that aren't toxic to humans (Am I the only one who's thinking SO2 is a bit too common?).
Perhaps a version of this mod could be made that simply increases the probability of breathable atmospheres; surely the abundance of Earth-like planets would increase accordingly.

Yeah the previous default settings had only a 1% chance of lifeterras, but I bumped it up to 15%. I can go higher if needed. :)

And unfortunately JackDole is right, there are no configurable settings to change the frequency of terras with high oxygen levels. sad





Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )

Edited by PlutonianEmpire - Monday, 18.04.2016, 17:49
 
spacerDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 21
Star Engineer
Group: Users
Israel
Messages: 1258
Status: Offline
i can use that with rodrigo mod or only 1 of them? yours or rodrigo mod




"we began as wanderers, and we are wanderers still"
-carl sagan

-space engine photographer
 
PlutonianEmpireDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 22
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
Good point. To be fair, I worked on it slowly, taking my time. There would be long periods of time between adding or removing anything, or editing anything, or doing anything at all. I've got other games I like to play too, ya know. :P Not to mention having a job takes some of my time as well. :/

As for the "importance" level, I'm not sure. I did make this system a focal point in a short story I wrote and posted online a few years ago. I built a website for it and so forth, but when I really think about it, yeah, there's nothing really special, in the grand scheme of things. I just wanted to share a creation that I really liked, is all, insignificant as it may be. smile





Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )
 
Ettore_bilboDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 23
Space Pilot
Group: Users
Italy
Messages: 93
Status: Offline
oxigen levels are ok in rc2 I think... it's CO2 the problem
 
PlutonianEmpireDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 24
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
For the RC 2 version of this mod, I would recommend using it with both Kluds's mountain mod *and* Rodrigo's terrain mod for best effect. (Edit: Although I do believe it might be able to work by itself if you just want my mod. smile )

For the RC 3 version, neither Klud nor Rodrigo have updated their mods for 0.974 RC 3 yet, so my mod here is the only tg_terra_height mod available for it that I know of. smile





Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )

Edited by PlutonianEmpire - Monday, 04.07.2016, 01:30
 
sent808Date: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 25
Astronaut
Group: Users
Pirate
Messages: 55
Status: Offline
Well anyway its good that you did share the system with the community. But in my opinion you should try to add something special to your system. I dont know like creating big armies or making some cities or just some epic mountains.
 
spacerDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 26
Star Engineer
Group: Users
Israel
Messages: 1258
Status: Offline
PlutonianEmpire, i checked rodrigo mod with rc3 and it worked. biggrin




"we began as wanderers, and we are wanderers still"
-carl sagan

-space engine photographer
 
PlutonianEmpireDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 27
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
I have amended the OP to reflect the release of SpaceEngine 0.98. Enjoy! smile




Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )
 
PlutonianEmpireDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 28
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
Updated to 0.974 RC 1. :)

If anyone wants to try fixing the issue with RC 2 themselves, here's the files, since I'm all out of ideas.

Attachments: tmp_21708-bugs1.zip(16Kb)





Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )

Edited by PlutonianEmpire - Sunday, 10.04.2016, 22:09
 
PlutonianEmpireDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 29
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
I take it you were using the files from Ettore Bilbo at the end of that thread? smile




Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )
 
PlutonianEmpireDate: Tuesday, 25.10.2016, 01:23 | Message # 30
Pioneer
Group: Users
United States
Messages: 475
Status: Offline
If anyone has had trouble downloading my new version, I apologize, I mistakenly overlooked some settings on google drive. I have since tried to correct it. If you continue to have problems downloading, let me know here, and I'll try to fix it. smile




Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )

Edited by PlutonianEmpire - Monday, 18.04.2016, 17:43
 
Forum » SpaceEngine » Mods and Addons » PlutonianEmpire's Imperial Addon Archives (Addon collection, courtesy of the almighty Plutonian Empire.)
Page 2 of 4«1234»
Search: