ENG New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Image Dump (Post your SpaceEngine screenshots here)
Image Dump
VocenaeDate: Wednesday, 15.07.2015, 16:46 | Message # 4231
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 117
Status: Offline
Quote


Rodrigo, is there any chance you would be kind enough to pass along the coordinates for this system? Or it is a custom/developer only planet.
 
ApolloniusDate: Wednesday, 15.07.2015, 18:38 | Message # 4232
Observer
Group: Users
United States
Messages: 13
Status: Offline







 
kostuekDate: Thursday, 16.07.2015, 20:37 | Message # 4233
Observer
Group: Newbies
Germany
Messages: 5
Status: Offline
 
RodrigoDate: Saturday, 18.07.2015, 13:47 | Message # 4234
Explorer
Group: Local Moderators
Brazil
Messages: 285
Status: Offline
Quote Vocenae ()
Rodrigo, is there any chance you would be kind enough to pass along the coordinates for this system? Or it is a custom/developer only planet.


I'm using reshade, so the seed is all messed up.
It's RS 8409-1353-5-23501-156 B4 in here

also, 9.7.4 beta


Edited by Rodrigo - Saturday, 18.07.2015, 13:51
 
isdebeslDate: Saturday, 18.07.2015, 15:08 | Message # 4235
Space Pilot
Group: Users
Indonesia
Messages: 87
Status: Offline
Quote Rodrigo ()
I'm using reshade, so the seed is all messed up.
It's RS 8409-1353-5-23501-156 B4 in here

also, 9.7.4 beta

It's very different when i saw the planet, the land seems grey colored rather than your image, does reshade affects the palette?


Edited by isdebesl - Saturday, 18.07.2015, 15:09
 
DoctorOfSpaceDate: Saturday, 18.07.2015, 15:13 | Message # 4236
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
Pirate
Messages: 3600
Status: Offline
Quote isdebesl ()
does reshade affects the palette?


No, but it does affect colors, contrast, vibrance, and saturation depending on settings.





Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor
G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 Memory
EVGA GTX 980 Ti SC 6GB
 
courtney788Date: Sunday, 19.07.2015, 06:04 | Message # 4237
Observer
Group: Banned
Pirate
Messages: 7
Status: Offline
My first posted screenshot!


My second screenshot
 
quarior14Date: Sunday, 19.07.2015, 13:26 | Message # 4238
World Builder
Group: Users
Pirate
Messages: 649
Status: Offline
View of Fanlin'Deskor 4 and other satellites and which it orbits its planet.

From left to right : Fanlin'Deskor 3, Fanlin'Deskor 1, Fanlin'Deskor 2 and Fanlin'Deskor.

Attachments: 9188332.jpg(137.8 Kb)





Quarior

Edited by quarior14 - Sunday, 19.07.2015, 13:34
 
Bells_TheoremDate: Monday, 20.07.2015, 22:26 | Message # 4239
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 188
Status: Offline
Quote Chris7377 ()


Very nice image! How to I get a larger resolution version of this?
 
HarbingerDawnDate: Tuesday, 21.07.2015, 00:41 | Message # 4240
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8717
Status: Offline
Quote Bells_Theorem ()
How to I get a larger resolution version of this?

Click on it





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
Chris7377Date: Tuesday, 21.07.2015, 10:45 | Message # 4241
Space Tourist
Group: Users
Germany
Messages: 28
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
Click on it


exactly...

Some More

2 Galaxies Collide (with Coordinates)


Small Moon on a Big Gas Giant
one With coordinates (for anyone who wants to visit this place - Binary Star System)


Without


My actual wallpaper


some nice Sunset:


And finally a (maybe) simple Question: How do i make the FPS Info on the Right Top Corner disappear?
I allways have to correct the Images in PS, thats suboptimal

it looks, like the small Moon is becoming my Favorite Place in the Universe.
Take a Look on the Panorama


Edited by Chris7377 - Tuesday, 21.07.2015, 17:22
 
christopherguinnupDate: Wednesday, 22.07.2015, 03:12 | Message # 4242
Observer
Group: Users
Pirate
Messages: 11
Status: Offline
Quote Chris7377 ()
And finally a (maybe) simple Question: How do i make the FPS Info on the Right Top Corner disappear?
I allways have to correct the Images in PS, thats suboptimal

If you're taking screenshots with ReShade, press Ctrl and ~ until the overlay disappears. If you're not using special shaders, F11 should capture a screenshot without the GUI overlay.
 
Chris7377Date: Wednesday, 22.07.2015, 09:31 | Message # 4243
Space Tourist
Group: Users
Germany
Messages: 28
Status: Offline
Quote christopherguinnup ()
If you're taking screenshots with ReShade, press Ctrl and ~ until the overlay disappears. If you're not using special shaders, F11 should capture a screenshot without the GUI overlay.


Because i have a German Keyboard, the Shortcut did not worked for me, so i bound it to another Key, and now i can disable the UI... Thanks. (can i disable them Permanently - via Config file, or something??)

To ensure, we stay ontopic, i have some images....

Saturn: i tried to make the picture look like the one, Cassini made... but i its not that simple....


A nice solar eclipse:

ä
and a Star Destroyer near a Gas Giant: (made with 0.9.7.2)


Edit:
Some Excursions to Diffuse Nebulas (in the Milky Way an the Andromeda):






Edited by Chris7377 - Wednesday, 22.07.2015, 13:12
 
Bells_TheoremDate: Friday, 24.07.2015, 01:14 | Message # 4244
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 188
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
Quote Bells_Theorem ()
How to I get a larger resolution version of this?

Click on it


I meant how do I get a larger resolution from the image hosting site lol biggrin
 
Chris7377Date: Friday, 24.07.2015, 08:18 | Message # 4245
Space Tourist
Group: Users
Germany
Messages: 28
Status: Offline
Quote Bells_Theorem ()
I meant how do I get a larger resolution from the image hosting site lol


if you make full Screen, the Site loads a bigger version of it. IF you want to download the Full-Size Image, you see below the Image the "Hotlink" field.

In this you get the direct link to the Image. Copy it, open in new Tab and can then download the Image with the Context Menue

(they changed some on the site, since i have been there last.
 
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Image Dump (Post your SpaceEngine screenshots here)
Search: